Strategisk kommunikatör för internationell handel och bistånd

Vi söker en engagerad kommunikatör som genom effektiv och strategisk kommunikation bidrar i vårt utvecklingssamarbete, där internationell handel och bistånd går hand i hand.

Du jobbar med allt från att skapa kommunikationsstrategier till att själv producera innehåll. Du har kontakt med samarbetspartner i andra organisationer, såväl i Sverige som i utvecklingsländer. 

En viktig del i rollen blir att planera och genomföra kommunikationen för vårt internationella utvecklingssamarbete, både i enskilda projekt och på en övergripande nivå. Du är proaktiv och ligger steget före genom att föreslå och genomföra kommunikationsaktiviteter och ta fram kommunikationskoncept kring vårt unika erbjudande om internationell handel kopplat till bistånd.

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom kommunikation, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer relevant för tjänsten. Du har också erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete. Du har utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska och goda kunskaper i webbpublicering.

Läs mer och sök via Visma senast den 2 augusti

Prenumerera på lediga tjänster