Lediga tjänster på Kommerskollegium

Här listar vi alla tjänster som finns att söka på Kommerskollegium. Du kan också prenumerera på våra lediga tjänster via formuläret i botten på sidan.

Utredare till Open Trade Gate Sweden

Open Trade Gate Sweden (OTGS) arbetar med att främja import till Sverige och EU från företag i utvecklingsländer. Det gör vi genom att bistå exportörer från utvecklingsländer med information om det handelspolitiska regelverket, den svenska marknaden samt produktspecifika krav. OTGS arbetar också i projekt tillsammans med utländska partner och genomför aktiviteter som matchmaking, mässbesök och delegationsresor.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt OTGS-team och bidra till det här viktiga arbetet. Du har akademisk examen, till exempel inom statskunskap, nationalekonomi eller juridik. Du har något års arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har arbetat med frågor kopplade till internationell handel, import eller export till den svenska marknaden.

Open Trade Gate Sweden
Läs mer och sök tjänsten senast den 18 oktober på Visma Recruit

HR-ansvarig

Vi söker en driven HR-ansvarig som vill arbeta i en omväxlande roll med bredd över hela HR-området. Rollen som HR-ansvarig är bred och omväxlande och du har ansvar för myndighetens HR-processer. Du arbetar både operativt och strategiskt och är ett professionellt och konsultativt stöd till myndighetens chefer i frågor som spänner över hela HR-området.

Vi söker dig som har akademisk examen inom personal- eller HR-området, alternativt annan relevant utbildning i kombination med erfarenhet och flera års erfarenhet av brett operativt och strategiskt HR-arbete. Du har arbetat med kvalificerat konsultativt HR-stöd till chefer och har erfarenhet av att driva utvecklings- och förändringsarbete inom HR. Du har också kunskap om arbetsrätt och de lagar, avtal och övriga regelverk som gäller inom HR och det statliga området.

Läs mer om tjänsten och sök senast den 19 oktober

 

Prenumerera på lediga jobb