Projektledare med marknadskompetens för importfrämjande

Vi söker 1-2 erfarna projektledare till vår importfrämjande verksamhet Open Trade Gate Sweden (OTGS). Du kommer att arbeta med att stärka möjligheterna för små och medelstora företag i utvecklingsländer att exportera till Sverige och EU.

Projektledarnas huvudsakliga arbetsuppgifter består av att planera, genomföra och följa upp (resultat och budget) ett eller flera projekt. Inom projekten utvecklar och genomför du insatser (information, utbildning, mässdeltagande, delegationsresor) med syfte att matcha de exporterande företagens utbud med svenska importörers efterfrågan. Du samarbetar med en handelsfrämjande organisation i något av våra partnerländer.

Vi söker dig som är driven och initiativrik, strukturerad och lösningsfokuserad samt vill utvecklas genom utmaningar. Du har akademisk examen inom statsvetenskap, nationalekonomi, juridik eller annat område av relevans för tjänsten. Du har erfarenhet som projektledare samt dokumenterad kompetens inom svensk marknad, exempelvis från exportfrämjande verksamhet eller från det svenska näringslivet.

Läs mer och sök via Visma senast 2 augusti

Prenumerera på lediga tjänster